.
nombor bertuah

Bilangan kereta peribadi anda - Jadikan ia Auspicious Satu

POSTED BY Yamin Vong ON 27 Mac 2017

Membuat bilangan kereta peribadi anda sesuatu yang bertuah.

Di Malaysia Autoshow tahun lepas, kita mempunyai beberapa gerai gaya hidup dengan satu menampilkan Kaunter Teologi dan seorang wanita dengan senyuman mesra.

Ya, dia berkata dia boleh membantu mendedahkan sama ada kereta yang mempunyai nombor pendaftaran yang sesuai dengan pemilik bergantung kepada faktor-faktor termasuk warna dan jenis kereta.

Ia juga berfungsi dengan cara yang lain. Dia boleh sesuai dengan warna dan nombor pendaftaran untuk memenuhi pemilik.

Semua dia perlu adalah tarikh pemilik lahir dan warna kereta. Ia adalah lebih baik untuk mempunyai masa kelahiran, tetapi tidak semua orang bersedia untuk berkongsi apa-apa maklumat, dia berkata.

 

"Ia juga bergantung kepada jenis kereta. Pemilik kereta super yang akan menjadi lebih berazam untuk mempunyai warna tertentu berbanding dengan pemilik kereta purata,"Kata Suyen Lim, yang merupakan seorang metafisik dan guru Bazi.

"Ia tidak masuk akal jika saya memberitahu pemilik untuk membeli yang hitam Ferrari apabila dia berharap Ferrari merah. Saya kemudian akan menggunakan carta Bazi untuk mengira jumlah yang sesuai dengan merah," dia berkata.

Lim mengajar Bazi di sekolah dan padang 20-sesi yang dijalankan dalam tempoh empat bulan dikenakan bayaran dengan bayaran RM700 bagi setiap empat sesi.

Walau bagaimanapun, anda tidak perlu untuk mengambil kursus untuk menentukan nombor yang akan meningkatkan anda dan keharmonian kosmik kereta anda.

Dia juga mengira nombor untuk kereta pemilik dengan bayaran RM388.

"Jika ia adalah nombor pendaftaran digit single atau double, ia adalah yuran premium," dia berkata.

Percaya atau tidak, Suyen memberi promosi istimewa sebanyak RM300 bagi setiap nombor banyak hingga Mei 31.

Whatsapp Suyen di 016-5552821 untuk maklumat lanjut.

 

Yamin Vong terlibat secara aktif dalam Malaysia Autoshow tahun lepas dan sudah merancang Autoshow tahun ini dijadualkan pada bulan November 9 kepada 12.

Diary READ MORE

maaf, tiada kiriman yang sepadan dengan kriteria anda.