.

New Castrol Magnatec DUALOCK berkata untuk menyediakan 50 peratus perlindungan yang lebih

POSTED BY Yamin Vong ON 24 julai 2018

 

Castrol telah melancarkan minyak pelincir enjin baru, Castrol Magnatec DUALOCK untuk memberi nafas baru jenama Magnatec yang dihormati.

"Selepas 21 tahun, kami telah mencipta semula minyak Castrol Magnatec dengan pakej tambahan baru yang memberikan 50 peratus lebih perlindungan dalam keadaan pemanduan bandar sesak,"Said Keow Mei-Shan, Pengarah pemasaran untuk Castrol Malaysia dan Singapura.

"Kami melihat bahawa pelanggan kami mahu perlindungan yang lebih untuk kereta mereka dan hasilnya adalah Castrol Magnatec Dualock,"Katanya pada majlis pelancaran itu.

"Castrol Magnatec dengan 'DUALOCKTM Teknologi 'mempunyai dua molekul pelindung berbeza ketat mengunci bersama-sama dan berpaut kepada permukaan enjin, membentuk satu lapisan pelindung yang kuat yang menyampaikan 50% pengurangan memanaskan badan dan berhenti-mula memakai enjin,"Kata Joshua Tan, Pengurus Perkhidmatan Teknikal.

"Pada Castrol, kita telah mengakui bahawa peningkatan jumlah kenderaan akan menyebabkan kesesakan lalu lintas yang lebih besar dan menyumbang kepada masalah enjin mengalami lebih contoh pakaian stop-start. Ia mengambil 10 tahun dan lebih daripada 3 juta kilometer dari dunia sebenar memandu untuk memperkenalkan generasi baru Castrol Magnatec. Penggubalan-dicipta semula Castrol Magnatec dengan DUALOCK revolusionerTM Teknologi Kejuruteraan khusus untuk keadaan memandu tekanan seperti. Kami percaya bahawa pelancaran ini akan mengukuhkan lagi kedudukan kepimpinan Castrol di Malaysia. "

DUALOCK yangTM Teknologi boleh didapati dalam julat penuh produk Magnatec Castrol merentasi pelbagai viscometrics, menangani perubahan keperluan pasaran kereta penumpang Malaysia dan boleh didapati di bengkel kereta, peruncit dan kira-kira 400 kedai Castrol Auto Service di seluruh Malaysia. Ia adalah sesuai untuk digunakan dalam petrol, kenderaan diesel dan hibrid.

Sejak lepas 10 tahun, bilangan kereta berdaftar swasta telah hampir dua kali ganda kepada 13.3 juta kenderaan di Malaysia. Satu laporan baru-baru ini menganggarkan bahawa orang yang tinggal di Kuala Lumpur membelanjakan purata 53 minit sehari tersangkut di dalam kesesakan lalu lintas. Yang diterjemahkan kepada menghabiskan hampir dua minggu setahun terperangkap dalam kesesakan.

Hentian purata / permulaan kereta boleh menjadi sebanyak 18,000 kali setahun dalam amalan memandu standard normal. kesesakan lalu lintas mewujudkan tekanan tambahan ke atas enjin kereta kerana ia boleh menyebabkan satu pertiga daripada masa perjalanannya melahu. Ini meletakkan sehingga 66% lebih beban pada bahagian-bahagian enjin kritikal berbanding memandu di jalan raya terbuka.


setiap hari INFO LANJUT

maaf, tiada kiriman yang sepadan dengan kriteria anda.