.

Malaysia Autoshow Sabah in Kota Kinabalu

POSTED BY Kaynis Chong ON 15 ogos 2019

Tolong suka, Kongsi, Viral kepada rakan-rakan anda KK!
Berita baik, Masuk percuma!
Malaysia Autoshow mengembang sayapnya ke Sabah, Kota Kinabalu.

15 ogos 2019 - The Malaysia Autoshow mengembang capaiannya, memberi peluang kepada rakyat di Sabah untuk mengalami peristiwa utama Marii buat kali pertama sejak penubuhan Autoshow dalam 2015.

Acara ini akan diadakan dari 19 – 20 oktober 2019 in Dewan Kebudayaan Penampang, Kota Kinabalu, Sabah.

Edisi Sabah terus tradisi mempamerkan kenderaan terkini di pasaran, memberi tumpuan kepada kemajuan dalam teknologi, keselamatan dan keselesaan kenderaan yang dijual dalam pasaran Malaysia.

“The Malaysia Autoshow 2019 Sabah akan mewujudkan satu platform untuk rakyat Sabah untuk membolehkan akses mudah untuk mengalami tangan pertama kemajuan terkini dari segi teknologi, keselamatan dan perkhidmatan industri automotif ini boleh tawarkan, seperti yang kita menuju era mobiliti berkaitan ", Dato 'Madani Sahari, CEO Marii berkata pada sidang akhbar yang diadakan hari ini.

“The Malaysia Autoshow 2019 Sabah akan menampilkan pameran dan pelbagai aktiviti menarik disediakan untuk seluruh keluarga; Persembahan ini turut melibatkan unsur-unsur yang direka khas untuk rakyat Sabah”, dia menambah.

The Autoshow tandatangan pameran kenderaan terkini yang ditawarkan di Malaysia termasuk Tenaga terbaru Kenderaan Cekap (EEV) dari pelbagai OEM dijangka dipamerkan.

Pengunjung juga akan dibenarkan untuk memandu uji model terkini yang terdapat di pasaran pada laluan jarak 1km panjang ujian, dipilih khas untuk membolehkan pelawat untuk mengalami tempahan kenderaan sepenuhnya. Ada bahagian khusus khusus untuk off-road memandu disediakan dengan syarat-syarat yang dibuat untuk SUV.

Pengunjung juga boleh mencuba ciri-ciri terkini dalam kenderaan hari ini seperti Advanced Systems Bantuan Pemandu (ADAS), yang merangkumi pelbagai ciri-ciri keselamatan termasuk brek kecemasan autonomi (AEB), pemantauan titik buta dan sistem amaran berlepas lorong.

Pintu masuk ke Malaysia Autoshow 2019 Sabah adalah percuma.

setiap hari INFO LANJUT

maaf, tiada kiriman yang sepadan dengan kriteria anda.