.

cip RFID bebas daripada TnG Digital baru untuk membayar tol lebuh raya

POSTED BY Yamin Vong ON 18 ogos 2019

#yamin

Saya memasang Touch percuma n cip Go RFID pada kereta pejabat kami hari ini dan ia adalah menyakitkan, proses pantas - 10 minit untuk mengisi dan menandatangani borang pemasangan dan 5 minit untuk proses pemasangan itu sendiri.

Mengapa aku tidak pergi sekarang dan bukan mengambil bahagian dalam program perintis yang kurang daripada setahun yang lalu? Kerana ada TnG Digital baru dan perubahan yang menarik sikap: Sebelum ini, di bawah rejim lama, ia adalah seperti TnG melakukan pemandu satu kebaikan dan bukan sebaliknya.

Cara ia berfungsi sekarang ialah fitment itu disediakan secara percuma bila-bila masa antara 10:00-22:00 sepanjang minggu tanpa sebarang temujanji di 23 pusat-pusat kemudahan di Lembah Klang.

Memandu kereta anda di sana tetapi menyediakan asal dan salinan dokumen yang diperlukan:

  1. kad pendaftaran kereta yang anda mahu untuk memasang pelekat atau sijil insurans,
  2. IC anda,
  3. surat kebenaran pemilik kenderaan jika ia kereta syarikat anda

Dan mempercepatkan proses, memuat turun app Touch n Go e-wallet dan menghubungkannya dengan kaedah pembayaran pilihan anda. Jika tidak pemasangan lelaki itu akan turun untuk anda pada telefon pintar anda.

Tahniah kepada TnG Digital baru yang merupakan usaha sama antara Ant Kewangan Kumpulan dan Touch n Go Sdn Bhd (dimiliki oleh CIMB). Ketua Pegawai Eksekutif baru Ignatius Ong, seorang veteran industri penerbangan, tuntutan yang untuk kemasyhuran adalah sebagai Ketua Pegawai Eksekutif membuat keuntungan Firefly Airlines dari 2011 kepada 2018.

Ignatius succeeds Syahrunizam Samsudin, yang akan kembali ke peranan sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Touch 'n Go.

Untuk maklumat lanjut mengenai pusat-pusat fitment di Pulau Pinang (8), JB (6) dan Lembah Klang dan Soalan Lazim, pergi ke [email protected]

Apa yang anda fikir daripada TnG Digital baru dan cepat yang, pemasangan yang mudah daripada itu cip RFID percuma?

 

Diary READ MORE

maaf, tiada kiriman yang sepadan dengan kriteria anda.