.

10 terbaik kereta eksekutif digunakan di bawah RM70,000

POSTED BY Vishal Bhaskaran ON 16 Februari 2015

Dengan pembuat menawarkan jaminan dilanjutkan dan kadang-kadang membuang dalam pakej perkhidmatan percuma dengan pembelian kereta baru, pasaran kereta terpakai adalah mencari ia semakin sukar untuk membuat kes untuk dirinya.

Dalam usaha untuk kekal berdaya saing, banyak peniaga telah mula menawarkan jaminan mereka sendiri dan lebih daripada bersedia untuk membolehkan pelanggan kebebasan mempunyai menyemak mekanik mereka dan memeriksa kereta pilihan mereka sebelum pembelian.

Bagi mereka yang bersedia untuk mengambil lonjakan iman ke dalam pemilikan kenderaan pra-milik, jika ia adalah sebuah kereta eksekutif anda selepas pasaran dibanjiri dengan generasi sebelumnya kereta eksekutif yang luar biasa.

Dengan bajet kerja RM70,000 pembeli boleh membuat sukar untuk membuat pilihan, yang disenaraikan di bawah bahagian atas pasukan CBT ini 10 kegemaran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toyota Camry (4generasi ke-, 2006 – 2011)

A dalaman yang selesa dan luas dengan tahap kereta mewah hampir Jerman penebat bunyi dan penghalusan membuat Camry sebagai santai sebuah kereta eksekutif kerana anda boleh mendapatkan untuk harga ini.

Honda Accord

Honda Accord (7generasi ke-, 2003 – 2008)

pergi ke pilihan untuk eksekutif yang merupakan seorang peminat almari memandu, Honda Accord berkuasa untuk menyelamatkan praktikal serta prestasi dan telah berbuat demikian untuk generasi.

Nissan Teana

Nissan Teana (1generasi st, 2004 – 2009)

Teana adalah pilihan yang agak kiri bidang sejauh pasaran sedan eksekutif mengambil berat, walaupun kereta baik yang tersendiri. V6 varian dengan kelancaran berkrim penghantaran kuasa yang digabungkan dengan kecekapan bahan api CVT menjadikan ia satu pilihan yang menarik di liga ini.

Mazda 6

Mazda 6 (2generasi nd, 2007 – 2012)

Ketua-turner pilihan Asia dalam senarai kami, Mazda 6 adalah sebuah kereta yang bergaya untuk orang-orang yang eschewed persembahan arus perdana dari Honda dan Toyota. pedalaman mempunyai lebih daripada beberapa petunjuk daripada RX-8 yang merupakan bonus tambahan, terutama mendail mendalam-ceruk pada panel instrumen.

Peugeot 407

Peugeot 407 (2004 – 2010)

Jika anda benar-benar perlu mempunyai sesuatu yang berbeza, Peugeot 407 adalah alternatif Eropah bergaya untuk hidangan Asia dan Jerman yang standard. bakat Continental mengetepikan, yang 407 mungkin tidak berasa sangat istimewa di bahagian dalam tetapi sudah tentu akan menyebabkan beberapa double-mengambil kerana jarang.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class (2generasi nd, 2000 – 2007)

A Mercedes-Benz masih membuat kenyataan bahawa anda telah tiba dalam kehidupan. Bagi pemandu yang menghargai gaya dan keselesaan ke atas sistem infotainment dan gadget dijumpai di dalam kereta baru pada titik harga ini, C200 mempunyai dilengkapi supercharger- 1.8 enjin liter yang lebih daripada mencukupi kuat untuk jangka masa harian.

BMW 3 Siri

BMW 3-series (5generasi ke-, 2006 – 2012)

3-Series merupakan tanda aras bagi sedan eksekutif sukan, menawarkan casis seimbang dengan pengendalian hebat. Generasi sebelumnya adalah boleh dikatakan lebih baik mencari, ini adalah 3-Series untuk eksekutif yang lebih suka untuk terbang di bawah radar dan mendapat keseronokan dari belakang roda bukannya dari pengesahan daripada rakan-rakannya.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata (6generasi ke-, 2009 – 2014)

Sonata adalah montok dan, krusial, lebih murah berbanding pesaing di Jepun. Ini dapat dilihat walaupun harga terpakai, yang 2010 Sonata boleh didapati untuk harga sebuah 2008 Accord atau Camry. kekuatan jenama mungkin menjadi faktor penentu tetapi tidak dapat dinafikan kebijaksanaan yang muda kereta yang lebih rendah pendedahan risiko dari segi masalah yang mungkin berlaku.

Honda CR-V

Honda CR-V (3generasi rd, 2006 – 2011)

Sejak diperkenalkan ke pasaran, CR-V tidak pernah menjadi apa-apa lebih daripada yang lembut-roader. Seperti, ia mendorong seperti sebuah kereta tetapi dengan kehadiran jalan dan saiz SUV, menambah dos praktikal untuk menaiki bertamadun dan selesa untuk alternatif yang baik kepada sedan eksekutif tradisional.

Ford Mondeo

Ford Mondeo (3generasi rd, 2007 – 2014)

Terima kasih kepada kedatangan garis enjin EcoBoost, Mondeos digunakan dalam pasaran kedua tangan dilengkapi dengan yang lama 2.3 liter Duratec kilang boleh didapati untuk sebuah lagu. Antara kereta terbaru yang akan mempunyai sekurang-julat harga ini, ini adalah satu-satunya kereta dalam senarai itu yang generasi sekarang masih boleh didapati di bilik pameran.

pembetulan: BMW 3-siri telah dilabelkan dalam kesesatan sebagai generasi ke-4 dan telah diperbetulkan untuk generasi ke-5 dengan sepadan tahun model.

Diary READ MORE

maaf, tiada kiriman yang sepadan dengan kriteria anda.